Καλωσήρθατε στην  ιστοσελίδα της εταιρείας Αdesign Έπιπλο Κόιος.

Εδώ μπορείτε να δείτε και να αγοράσετε τα ΕΠΙΠΛΑ σας απλά και γρήγορα μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε το Showroom του εργοστασίου μας στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 781 784 ή μέσω email ή μέσω της online πλατφόρμας chat που βρίσκεται κάτω αριστερά στην οθόνη σας. 

Η εταιρεία «Έπιπλο Κόιος» ιδρύθηκε το 1963 και δραστηριοποιείται από τότε στον χώρο κατασκευής επίπλου.
Το όνομα Κόιος καθιερώθηκε από την αγορά ως συνώνυμο των εννοιών ποιότητα και αξιοπιστία, όπου με τη πολυετή εμπειρία της εταιρείας, το εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και τις προσεγμένες συνεργασίες της επιτυγχάνει την παραγωγή μοντέρνων και αξιόπιστων επίπλων. 

Τα ΕΠΙΠΛΑ της εταιρείας σχεδιάζονται και κατασκευάζονται σε σύγχρονες ιδιόκτητες εργοστασιακές εγκαταστάσεις με μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.
Η γραμμή παραγωγής της εταιρείας είναι πλήρως οργανωμένη λόγο του διαρκή ελέγχου σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας αλλά και στους έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εδώ και 55 έτη την επίπλωση σπιτιών, ξενοδοχειακό εξοπλισμό επίπλων, και επιπλώσεις επαγγελματικών χώρων.

Έπιπλα Ελληνικής κατασκευής | Παράδοση επίπλων σε όλη την Ελλάδα | Υπηρεσία συναρμολόγησης για Ν.Θεσσαλονίκης | Εγγύηση ποιότητας 
*Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ 24%

ΕΠΙΠΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Top 10 κατηγορίες επιπλων

Επισκεφθείτε την έκθεση μας στην Θεσσαλονίκη και δείτε από κοντά μοντέρνα ΣΑΛΟΝΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ, και ΣΥΝΘΕΤΑ

ΣΑΛΟΝΙΑ

ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ

ΣΥΝΘΕΤΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ

Δείτε όλα τα νέα σχέδια σε μοντέρνες ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ και ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ

ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ

Επισκεφθείτε την έκθεση μας στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και δημιουργήστε μαζί μας την ΚΟΥΖΙΝΑ που θέλετε, ανάμεσα σε μια τεράστια γκάμα σχεδίων και υλικών.

ΕΠΙΠΛΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Επισκεφθείτε την έκθεση μας στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και δείτε από κοντά πάνω από 20 σχέδια σε ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ, ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ και ΣΤΡΩΜΑΤΑ ή μπορείτε να επιλέξτε από το online κατάστημα μας !

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ

ΣΤΡΩΜΑΤΑ

ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ

ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ