Όροι και Προϋποθέσεις:

Τρόπος Παραγγελίας – Πληρωμής – Μεταφοράς

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λειτουργεί με τους εξής τρόπους:

 

1. Παραγγελία

Α. Μέσω του site
Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, να επιλέξετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν πατώντας το κουμπί “Προσθήκη στο Καλάθι” και τέλος, αφού ολοκληρώσετε τις αγορές, να επιλέξετε “Παραγγελία” για να καταχωρήσετε την παραγγελία σας.

Β. Τηλεφωνική Παραγγελία
Μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα της εταιρίας μας 2310 781 784, Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 – 19:00, Σάββατο 9:00 – 14:30.

Γ. Στο κατάστημα
Μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα μας που βρίσκεται στο 9ο χλμ Π.Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Κιλκίς στην Ιωνία Θεσσαλονίκης, και να κάνετε την παραγγελία σας.
2. Πληρωμή

Για επικύρωση της παραγγελίας σας θα χρειαστεί να ακολουθήσετε ένα από τους παρακάτω τρόπους:

α) Πιστωτική κάρτα:
Μέσω του site μας με πιστωτική κάρτα από το ασφαλέστερο σύστημα της τράπεζας Πειραιώς. Η συναλλαγή σας πραγματοποιείται απευθείας με τον secure server της Πειραιώς με κρυπτογράφηση. Η εταιρεία μας δεν αποθηκεύει και δεν διατηρεί τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

β) Κατάθεση σε τράπεζα:

Για αποστολή προϊόντων στην διεύθυνση σας :
Θα καταθέσετε όλο το ποσό της παραγγελίας σε λογαριασμό τραπέζης, και θα σας στείλουμε τα προϊόντα στον συμφωνημένο χρόνο.

γ) Μετρητοίς ή μέσω κάρτας στο φυσικό μας κατάστημα:

Για παραλαβή από το κατάστημα:
Θα χρειαστεί να καταθέσετε το 50% του συνολικού ποσού σε λογαριασμό τραπέζης ή μετρητοίς στο κατάστημα ή μέσω κάρτας στο κατάστημα, και τα υπόλοιπα κατά την παραλαβή των προϊόντων στο κατάστημα μας.
3. Μεταφορά

Η μεταφορά των εμπορευμάτων επιβαρύνει τον πελάτη. Σας ενημερώνουμε τηλεφωνικά για το κόστος των μεταφορικών. (μπορείτε να μας καλείτε στο 2310 781 784).
4. Όροι Παραγγελίας

Ο Πωλητής αναλαμβάνει την υποχρέωση να παραδώσει στον αγοραστή τα εμπορεύματα με τους κάτωθι όρους.

1. Τυπικά η παράδοση των εμπορευμάτων γίνεται στην αποθήκη μας παρουσία του πελάτη ή εκπροσώπου του.

2. Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν δύναται να παρευρεθεί στην παράδοση στην αποθήκη μας ανεξαρτήτως του πωλητού, τα εμπορεύματα ταξιδεύουν, φορτώνονται και εκφορτώνονται για λογαριασμό και κίνδυνο του αγοραστή. Υποχρεούται δε, να ελέγξει τα εμπορεύματα εντός 3 ημερών από την παραλαβή τους, να επικοινωνήσει για όποια εμπορεύματα χρήζουν επισκευής ή αντικατάστασης με δικά του έξοδα και να τα επιστρέψει στην αρχική τους συσκευασία. Εάν η ευθύνη της ελαττωματικότητας των εμπορευμάτων αποδειχθεί ότι είναι του πωλητού, τότε αυτός οφείλει να τα επισκευάσει ή ακόμα να τα αντικαταστήσει ώστε να πληρούν τους όρους.
Τα χρώματα των εμπορευμάτων, πιθανόν να έχουν αποκλίσεις από τις εικόνες της ιστοσελίδας και η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για αυτές τις αποκλίσεις. Επίσης, η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν τυπογραφικά λάθη στα στοιχεία των προϊόντων. Εάν η συσκευασία των εμπορευμάτων ανοιχτεί και δεν υπάρχει πρόβλημα ελαττώματος τα προϊόντα δεν επιστρέφονται.
Κάθε αλλαγή στους όρους συντελείται μόνο γραπτώς και εφόσον είναι δυνατόν για τον πωλητή. Ο πωλητής διατηρεί το δικαίωμα να μην παραδώσει τα εμπορεύματα εφόσον δεν υπάρχουν οι ανάλογες πρώτες ύλες και λοιπά,  αλλά αντιστοίχως οφείλει να ενημερώσει τον αγοραστή και να βρουν από κοινού την ανάλογη λύση.
Εφόσον η παραγγελία ληφθεί από παραγγελιοδόχο, ο πωλητής διατηρεί το δικαίωμα να μην εκτελέσει την παραγγελία για διάφορους λόγους αδυναμίας ανεξαρτήτως του πωλητού. Υποχρεούται όμως στην επιστροφή της προκαταβολής, εάν η καθυστέρηση παράδοσης (από την ημερομηνία αποστολής των εμπορευμάτων την αρμόδια μεταφορική) είναι μεγαλύτερη των 35 ημερών από την ημέρα της παραγγελίας.
Ο αγοραστής υποχρεούται να έχει τους χώρους για να παραλάβει τα εμπορεύματα στη συμφωνηθείσα ημερομηνία. Διαφορετικά εκφορτώνεται ευθύνη του αγοραστού, ακόμη και σε υπαίθριο χώρο, Ή εφόσον φυλαχθούν στην αποθήκη του πωλητού οφείλει ο αγοραστής να πληρώσει 10% επιπλέον της αξίας των εμπορευμάτων για κάθε μήνα φύλαξης το πολύ έως 3 μήνες. Κατόπιν δε ο πωλητής διατηρεί το δικαίωμα να εκποιήσει τα εμπορεύματα χάνοντας ο αγοραστής την προκαταβολή.
Εάν ο αγοραστής υπαναχωρήσει και ακυρώσει την παραγγελία, χάνει την προκαταβολή, ο δε πωλητής μπορεί να διαθέσει τα εμπορεύματα ελεύθερα χωρίς άλλη προειδοποίηση και διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση για κάθε αποδεικνυόμενη ζημιά λόγω μη εκτελέσεως συμβάσεως.

3. Εάν η συναλλαγή δεν είναι εξ’ ολοκλήρου μετρητοίς ο πωλητής διατηρεί την κυριότητα των εμπορευμάτων, ενώ ο αγοραστής έχει μόνο την χρήση των εμπορευμάτων και μόνο στο χώρο που παραδόθηκαν.
Περιέχονται δε στην πλήρη κατοχή του αγοραστού μετά την πλήρη αποπληρωμή. Σε αντίθετη περίπτωση ο πωλητής μπορεί να αφαιρέσει τα εμπορεύματα ο αγοραστής δε υποχρεούται να τα παραδώσει.

 

ΓΕΝΙΚΑ 

Η ηλεκτρονική ιστοσελίδα www.epiplokoios.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω διαδικτύου της, που εδρεύει στo 9Ο χλμ Π.Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Κιλκίς , Ιωνία Θεσσαλονίκης με στοιχεία επικοινωνίας τη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας info@epiplokoios.gr και τηλέφωνο 2310781784.

Η είσοδος και η περιήγηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα της www.epiplokoios.gr προϋποθέτει την αποδοχή των γενικών όρων και όρων χρήσης που περιγράφονται στο παρόν κείμενο. Κάθε συναλλαγή με την εταιρία “EPIPLOKOIOS.GR” δια μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.epiplokoios.gr, συνεπάγεται την πλήρη και καθ’ ολοκληρία αποδοχή των όρων αυτών.

Προτού περιηγηθείτε και πραγματοποιήσετε συναλλαγές με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά και βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους καθώς η οποιαδήποτε συναλλαγή σας μαζί μας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.epiplokoios.gr συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών.

Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους αυτούς οφείλει να αποφύγει τη χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. 

1. ΟΡΟΙ 

Η “EPIPLOKOIOS.GR” διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει ανά πάσα στιγμή τους όρους και τις προϋποθέσεις που δηλώνονται στο παρόν κείμενο καθώς επίσης και να τροποποιεί ή να ανανεώνει το περιεχόμενο της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας www.epiplokoios.gr . Σε περιπτώσεις αλλαγών οποιασδήποτε φύσεως στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας, δεν επηρεάζονται τα προσυμφωνηθέντα για παραγγελίες που ήδη έχουν καταχωρηθεί και βρίσκονται σε διαδικασία επεξεργασίας ή βρίσκονται σε διαδικασία αποστολής. Η “EPIPLOKOIOS.GR” προτρέπει τους χρήστες και επισκέπτες του ηλεκτρονικού της καταστήματος www.epiplokoios.gr να ελέγχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τυχόν αλλαγές στους όρους που αναγράφονται στο παρόν κείμενο. Τέλος, οι τιμές που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα της www.epiplokoios.gr αφορούν μόνο αγορές από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα με τη διαδικασία που περιλαμβάνει την αγορά μέσω αυτής ή/και μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας. 

2. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ 

H EPIPLOKOIOS.GR δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα της www.epiplokoios.gr, τόσο όσον αφορά στην ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διατίθεται μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.epiplokoios.gr, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες από αυτό υπηρεσίες, με την επιφύλαξη ενδεχόμενων τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας δια λόγους ανωτέρας βίας. Σε περιπτώσεις όπου παρουσιαστεί κάποιο λάθος για τους λόγους που περιγράφονται παραπάνω, η “EPIPLOKOIOS.GR” δεσμεύεται να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να αποκαταστήσει τις όποιες ανακολουθίες ενδέχεται να προκύψουν σε επίπεδο πληροφοριών ενημερώνοντας το ηλεκτρονικό κατάστημα της το συντομότερο δυνατό. 

3. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της “EPIPLOKOIOS.GR” δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που παρουσιαστούν τεχνικά προβλήματα στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Η “EPIPLOKOIOS.GR” ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. 

4. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ 

Η ιστοσελίδα www.epiplokoios.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της “EPIPLOKOIOS.GR”. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την “EPIPLOKOIOS.GR”., συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν αποκλειστική πνευματική ιδιοκτησία της “EPIPLOKOIOS.GR” και προστατεύονται απο τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την “EPIPLOKOIOS.GR” ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της “EPIPLOKOIOS.GR” ή/και του www.epiplokoios.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων, βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στις ιστοσελίδες www.epiplokoios.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους. 

5. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΗ 

Κάθε χρήστης/επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος www.epiplokoios.gr με την είσοδο του στην ιστοσελίδα, αποδέχεται αυτόματα ότι δε θα χρησιμοποιήσει το ηλεκτρονικό κατάστημα της “EPIPLOKOIOS.GR” για αποστολή, δημοσίευση, μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) ή/και μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών. 

Η είσοδος, περιήγηση καθώς και οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.epiplokoios.gr πρέπει να γίνονται αποκλειστικά και μόνο για προσωπική και ιδιωτική χρήση και για νόμιμους σκοπούς, σε συμφωνία με τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης που αναγράφονται στο παρόν κείμενο. Ο χρήστης-επισκέπτης αποδέχεται τους όρους αυτούς και δεσμεύεται ότι δεν θα προβεί σε πράξεις που έρχονται σε αντίθεση με την ισχύουσα νομοθεσία και τους όρους και προϋποθέσεις που αναγράφονται στο παρόν κείμενο καθώς επίσης και ότι δε θα επιχειρήσει να προκαλέσει βλάβη πραγματοποιώντας πράξεις που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος www.epiplokoios.gr.  

Η κυριότητα των πωληθέντων προϊόντων παραμένει στην εταιρεία “EPIPLOKOIOS.GR” μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αντιτίμου και των πάσης φύσεως συμβατικών συμπληρωματικών εξόδων και δαπανών που τυχόν βαρύνουν τον πελάτη κατά τη διαδικασία (μεταφορικά έξοδα, φόροι, δασμοί, δικαιώματα εκτελωνισμού). Μετά την παράδοση των πωληθέντων προϊόντων ο κίνδυνος βλάβης ή καταστροφής και απώλειάς τους μετατίθεται αυτόματα από την εταιρεία “EPIPLOKOIOS.GR” στον πελάτη/αγοραστή. Ο πελάτης/αγοραστής οφείλει να ελέγξει την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν ελαττώματα που δημιουργήθηκαν κατά την μεταφορά και να μας ενημερώσει άμεσα. 

6. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ 

Η Τροποποίηση της παραγγελίας είναι δυνατή πριν αυτή ολοκληρωθεί και καταχωρηθεί. Για να πραγματοποιηθεί αυτή η κίνηση ο χρήστης/αγοραστής μπορεί να επιλέξει το καλάθι αγορών και από είτε να αλλάξει τις ποσότητες σε συγκεκριμένα ή όλα τα υλικά πατώντας το πλήκτρο “ανανέωση” είτε να διαγράψει εξ’ ολοκλήρου συγκεκριμένα ή όλα τα υλικά επιλέγοντας το πλήκτρο “διαγραφή”. . 

7. ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ 

Η ακύρωση της παραγγελίας αφ’ ότου έχει κατοχυρωθεί στο σύστημα του ηλεκτρονικού καταστήματος www.epiplokoios.gr μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνον υπό συγκεκριμένες και πολύ αυστηρές προϋποθέσεις: Α) Ο χρήστης μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία του εντός 2 ωρών από την κατοχύρωση της στο σύστημα του ηλεκτρονικού καταστήματος www.epiplokoios.gr τηλεφωνικώς στο 2310 781784  Β) Σε περίπτωση που ο χρήστης θελήσει να ακυρώσει την παραγγελία του μετά το πέρας των 2 ωρών που αναφέρονται παραπάνω θα πρέπει να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail στα στοιχεία επικοινωνίας που δόθηκαν. Στην περίπτωση που τα είδη της παραγγελίας που ο χρήστης έχει επιλέξει να ακυρώσει, ήταν άμεσα διαθέσιμα και έχουν ήδη δρομολογηθεί για αποστολή η “EPIPLOKOIOS.GR” δε φέρει καμία ευθύνη και δεν μπορεί να προβεί στην ακύρωση της παραγγελίας. 

8. ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ 

Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις τιμές κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. 

Για κάθε διαφορά αρμόδια είναι τα δικαστήρια θεσσαλονίκης. 

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.