Ξενοδοχειακός εξοπλισμός επίπλων


Η εταιρεία «Αdesign Koios» ιδρύθηκε από τον Πέτρο Κόιο το 1963 και κατασκευάζει επιπλα ξενοδοχειου, έπιπλα για ενοικιαζόμενα δωμάτια και οικιακό έπιπλο. Σήμερα η εταιρεία με την επωνυμία ‘’Adesign Koios’’ συνεχίζει να παράγει οικιακό και ξενοδοχειακό έπιπλο στα χέρια της 2ης γενιάς.

Τα ξενοδοχειακά έπιπλα της εταιρείας σχεδιάζονται και κατασκευάζονται σε σύγχρονες ιδιόκτητες εργοστασιακές εγκαταστάσεις με μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Καταφέραμε να προσαρμόσουμε την γραμμή παραγωγής και να την κάνουμε ευέλικτη ώστε να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στην δυνατότητα κατασκευής επίπλων σε ειδικές διαστάσεις.

Η εταιρεία Adesign Koios, διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών και είναι σε θέση να προσφέρει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών για κάθε έργο που αναλαμβάνει σχετικό με την επίπλωση ξενοδοχειακών μονάδων. Συνεργαζόμαστε  με όλες τις εταιρείες πρώτων υλών σε ξυλεία, καπλαμάδες αλλά και μελαμίνες. Είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

Gallery Plugin


Μπορούμε να σας προτείνουμε όμορφες λύσεις για τα  επιπλα του ξενοδοχειου σας ή να υλοποιήσουμε δικά σας σχέδια.
Κατασκευάζουμε επιπλα ξενοδοχειου & έπιπλα ενοικιαζόμενων δωματίων και σε ειδικές διαστάσεις.

Με την ποιότητα κατασκευής των επίπλων αλλά και τις ανταγωνιστικές μας τιμές όλα τα χρόνια λειτουργίας μας έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο δίκτυο ευχαριστημένων πελατών που μας εμπιστεύονται την επίπλωση του ξενοδοχείου τους.

Η Adesign δίνει έμφαση στην ποιότητα τηρώντας τις τεχνικές προδιαγραφές της παραγωγής ξενοδοχειακών επίπλων σε υψηλά επίπεδα, κατασκευάζοντας αξιόπιστα έπιπλα ξενοδοχείου με μοναδική αντοχή στον χρόνο. 

Οι σχεδιαστές της Adesign Koios κάθε νέα σεζόν δημιουργούνε μια νέα πρόταση με ξενοδοχειακά έπιπλα σε μοντέρνα γραμμή, όπου μπορείτε να τα δείτε στο showroom της εταιρείας μας στην Ιωνία Θεσσαλονίκης.  
Εκτός από τα δικά μας σχέδια σε ξενοδοχειακά δωμάτια, είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε δικά σας σχέδια σύμφωνα τις ανάγκες σας. Ο σκοπός μας είναι να προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία διαμονής στους επισκέπτες σας με ένα αρμονικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας, και στείλτε μας μέσω email αν υπάρχουν τα σχέδια, και τι ακριβώς χρειάζεστε.

 

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Κλείστε ένα ραντεβού και επισκεφθείτε το εργοστάσιο στην Ιωνία Θεσσαλονίκης ώστε να σας προτείνουμε όμορφα και λειτουργικά επιπλα ξενοδοχειου, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.


Ξενοδοχειακός εξοπλισμός επίπλου – Έπιπλα ξενοδοχείου  – Ξενοδοχειακό έπιπλο – Ξενοδοχειακος εξοπλισμος επιπλα | Ξενοδοχειακός εξοπλισμός επίπλων | Επίπλωση ενοικιαζόμενων δωματίων