Ξενοδοχειακός εξοπλισμός επίπλων

Ξενοδοχειακός εξοπλισμός επίπλων. Η εταιρεία «Έπιπλο Κόιος» ιδρύθηκε από τον Πέτρο Κόιο το 1963 και δραστηριοποιείται από τότε στον χώρο κατασκευής επίπλου με μεγάλη επιτυχία. Το όνομα Κόιος καθιερώθηκε από την αγορά ως συνώνυμο των εννοιών ποιότητα και αξιοπιστία, όπου με τη πολυετή εμπειρία της εταιρείας, το εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και τις προσεγμένες συνεργασίες της επιτυγχάνει την παραγωγή μοντέρνων και αξιόπιστων επίπλων. Σήμερα η εταιρεία με την επωνυμία ‘’Adesign Koios’’ συνεχίζει να παράγει έπιπλα στα χέρια της 2ης γενιάς, με έδρα την Θεσσαλονίκη.
Τα έπιπλα της εταιρείας σχεδιάζονται και κατασκευάζονται σε σύγχρονες ιδιόκτητες εργοστασιακές εγκαταστάσεις με μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.
Η γραμμή παραγωγής της εταιρείας είναι πλήρως οργανωμένη λόγο του διαρκή ελέγχου σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας αλλά και στους έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει.
Καταφέραμε να προσαρμόσουμε την γραμμή παραγωγής και να την κάνουμε ευέλικτη ώστε να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στην δυνατότητα κατασκευής επίπλων σε ειδικές διαστάσεις.

Η εταιρεία Adesign Koios, διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών και είναι σε θέση να προσφέρει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών για κάθε έργο που αναλαμβάνει σχετικό με την επίπλωση ξενοδοχειακών μονάδων. Συνεργαζόμαστε  με όλες τις εταιρείες πρώτων υλών, όπως  Ακρίτας, Egger, kaindl, Kronos, Kastamonu και έτσι είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

Μπορούμε να σας προτείνουμε όμορφες λύσεις για τα  επιπλα του ξενοδοχειου σας ή να υλοποιήσουμε δικά σας σχέδια επίπλων.
Κατασκευάζουμε επιπλα ξενοδοχειου και σε ειδικές διαστάσεις, σύμφωνα με το στυλ του κάθε ξενοδοχείου.

 

Με την ποιότητα κατασκευής των επίπλων αλλά και τις ανταγωνιστικές μας τιμές όλα τα χρόνια λειτουργίας μας έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο δίκτυο ευχαριστημένων πελατών που μας εμπιστεύονται την επίπλωση του ξενοδοχείου τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας, και στείλτε μας μέσω email αν υπάρχουν τα σχέδια, και τι ακριβώς χρειάζεστε.

Με εκτίμηση,

Adesign Koios

Ξενοδοχειακός εξοπλισμός επίπλων 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Upload
Upload
Upload

 hotel-bedrooms

Ξενοδοχειακός εξοπλισμός επίπλων

 

Επισκεφθείτε τα γραφεία μας στην Θεσσαλονίκη ώστε να σας προτείνουμε μοντέρνα αλλά και λειτουργικά επιπλα ξενοδοχειου.

visa master maestro piraeus verified by visa masterSC