Μοντέρνος σχεδιασμός Υψηλή ποιότητα Κατασκευή σε ειδικές διαστάσεις Κατασκευή επίπλων Κουζίνα Κρεβατοκάμαρα Sara Συρόμενη ντουλάπα 4 Ντουλάπα ανοιγόμενη 7 Μοντέρνες Κρεβατοκάμαρες Συρόμενες Ντουλάπες Ανοιγόμενες Ντουλάπες Μοντέρνες Κουζίνες Σαλόνι γωνία porto Τραπεζαρίες & Καρέκλες ΤΡΑΠΕΖΙ-ROMVOS Σαλόνια Τραπεζάκι σαλονιού 1 Σύνθετο σαλονιού 16 Ελληνικα επιπλα Τραπεζαρίες & Καρέκλες Σύνθετα Σαλονιού 100% Ελληνικής Κατασκευής Τραπεζάκια Σαλονιού

TIPS ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΑ

Πως πρέπει να καθαρίζονται τα έπιπλα
Τα έπιπλα καθαρίζονται με ένα ελαφρός βρεγμένο πανί και όχι με χημικά καθαριστικά διότι μπορεί να χάσει το βερνίκι την γυαλάδα του.

 

Χρειάζομαι περισσότερο αποθηκευτικό χώρο στο δωμάτιο μου
Μια εύκολη λύση είναι να τοποθετήσουμε στο κρεβάτι μηχανισμό μπαούλο, ώστε να μπορείτε εύκολα και γρήγορα να αποθηκεύετε διάφορα αντικείμενα. Ο καθαρός χώρος που θα εκμεταλλευτείτε για ένα διπλό κρεβάτι είναι περίπου 25εκ ύψος, 160εκ πλάτος και 200εκ μήκος!

 

Χρειάζομαι καλύτερη οργάνωση στην ντουλάπα μου
Μπορούμε να τοποθετήσουμε στην ντουλάπα σας αξεσουάρ όπως παντελονοθήκες, γραβατοθήκες, παπουτσοθήκες για την καλύτερη οργάνωση της ντουλάπας σας καθώς και αυτόματο φωτισμό led στο εσωτερικό της ντουλάπας με φωτοκύτταρο, ώστε να διαλέξτε τα ρούχα που θέλετε χωρίς να χρειαστεί να ανάψετε το φώς του δωματίου!
Φυσικά τα ράφια και τα συρτάρια είναι μια καλή επιλογή ταξινόμησης !

 

Πώς να συνδυάσω τα χρώματα των επίπλων με τα χρώματα των τοίχων
Όταν επιλέγουμε σκούρα έπιπλα καλό θα ήταν να έχουμε ανοιχτόχρωμους τοίχους ώστε να μην φαίνεται πολύ σκοτεινό το σπίτι. Επίσης αν τα σκούρα έπιπλα είναι και στο δωμάτιο θα μπορούσατε να επιλέξτε μια ντουλάπα με καθρέπτη ώστε να φαίνεται το δωμάτιο μεγαλύτερο και πιο φωτεινό.
Όταν επιλέγουμε ανοιχτόχρωμα έπιπλα μπορούμε να κάνουμε όμορφες αντιθέσεις με σκούρους τοίχους και ανοιχτούς, τεχνοτροπίες ή και ταπετσαρίες τοίχου.
Αν σας αρέσουν οι πολύ έντονοι συνδυασμοί τολμήστε χρώματα όπως μοβ και κόκκινο στους τοίχους σε συνδυασμό με σκούρα έπιπλα. Διαφορετικά τα γήινα χρώματα είναι πάντα κομψά και προσφέρουν ηρεμία.

 

Έχω πολύ μικρό δωμάτιο, πώς να το διαμορφώσω
Αν έχετε μικρό δωμάτιο τότε σίγουρα θα πρέπει να επιλέξτε σχετικά ανοιχτόχρωμα έπιπλα.
Αν μπει ντουλάπα στο δωμάτιο, θα γίνει συρόμενη ώστε να κερδίσετε τον χώρο που θα χάνατε αν άνοιγαν οι πόρτες όπως στις απλές ντουλάπες. Μπορείτε να επιλέξτε συρόμενη ντουλάπα με καθρέπτη στις πόρτες ώστε να φαίνεται το δωμάτιο μεγαλύτερο και πιο φωτεινό.
Επιλέξτε κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο ώστε να οργανώσετε τα ρούχα σας καλύτερα.